Rubén Alcaraz i Jordi Masip, en un entrenament del Valladolid (@realvalladolid.es)
Futbol

El Valladolid es fa enrere i no cedeix Masip, Alcaraz ni Sergio González a la selecció catalana

L'equip castellà, que havia anunciat la convocatòria de Rubén Alcaraz i Jordi Masip, argumenta ara que ha de fer prevaldre els seus interessos esportius i minimitzar qualsevol risc de lesió

Actualitzat

L'endemà d'haver anunciat a bombo i plateret la convocatòria dels seus jugadors Rubén Alcaraz i Jordi Masip amb la selecció catalana, el Reial Valladolid s'ha fet enrere i ha comunicat que no alliberarà els dos jugadors per al Catalunya-Veneçuela del 25 de març. Més encara, el club castellà tampoc permet al seu entrenador, Sergio González, anar al partit de Montilivi per fer d'ajudant del seleccionador català, Gerard López.

El Valladolid fonamenta el seu canvi de criteri en el fet que ha de fer prevaldre els seus interessos en un moment en què està lluitant per la permanència. "El club respecta la Federació Catalana de Futbol però entén que ha de fer primar els seus interessos esportius en una fase decisiva de la temporada i evitar córrer riscos que puguin suposar una lesió d'algun d'aquests dos futbolistes, fins ara clau per a l'equip", indica en un comunicat.

L'anunci a les xarxes socials de la convocatòria dels dos jugadors per a la selecció catalana va motivar una certa controvèrsia entre els aficionats de l'equip.

 

 

Anar al contingut