El València estomaca a cops de mà oberta un Betis que queda grogui (5-0)

El València de Pizzi comença a volar. Després de l'assalt sorpresa al Camp Nou de la jornada anterior, aquest dissabte ha golejat el Betis a Mestalla amb un joc molt solvent que ha entusiasmat l'afició. Vargas, Feghouli, Mathieu i Alcácer (2) han marcat els gols de la maneta.

El València de Pizzi comença a volar. Després de l'assalt sorpresa al Camp Nou de la jornada anterior, aquest dissabte ha golejat el Betis a Mestalla amb un joc molt solvent que ha entusiasmat l'afició. Val a dir que al davant hi havia el cuer de la Lliga, però també és cert que els verd-i-blancs arribaven animats per la recent victòria contra l'Espanyol.

De tota manera, la moral bètica s'ha esfondrat en els últims cinc minuts de la primera part. Mathieu ha obert  la llauna al 41, de cap, completament sol en la centrada d'un córner. I al 44, Alcácer ha esgarrapat un xut poc perillós de Vargas, justet, per marxar al vestidor amb el 2 a 0.

L'última mitja hora de partit ha estat letal per al Betis. Feghouli ha aprofitat una passada a l'espai d'Alcácer en una contra per sentenciar el partit al 62. Al València ja només li ha quedat ampliar la diferència fins a un nivell d'escàndol. Al 68, ha arribat un nou cop de cap, ara d'Alcácer, per signar el doblet personal. I, finalment, una altra passada en profunditat en una contra que aquesta vegada ha culminat Vargas.

El València ja és vuitè, amb 31 punts, mentre que el Betis és, inevitablement, l'últim de la taula, amb 14.