Navas va acabar tocat el partit contra la Lazio (EFE)
Futbol

El Sevilla pot comptar amb Jesús Navas per rebre la visita del Barça

Pablo Machín ha pogut incloure finalment Jesús Navas, que va acabar amb molèsties el partit de tornada dels setzens de final de la Lliga Europa contra la Lazio, però ha hagut de descartar el lesionat Escudero

Actualitzat

Pablo Machín ha donat la llista de 18 jugadors convocats per rebre la visita del Barça aquest dissabte al Sánchez Pizjuán. El tècnic del Sevilla ha pogut incloure finalment Jesús Navas, que va acabar amb molèsties el partit de tornada dels setzens de final de la Lliga Europa contra la Lazio, però ha hagut de descartar Escudero, que es va lesionar en aquest mateix duel europeu.

L'entrenador del conjunt andalús també recupera l'argentí Éver Banega i l'austríac Wöber, que es van perdre el matx contra la Lazio per sanció, i ha descartat per decisió tècnica el jove del filial Bryan Gil, una de les grans perles del planter sevillista.

Machín: "Tenim capacitat per guanyar el Barça"

Pablo Machín ha assegurat en roda de premsa que el seu equip té "capacitat" per vèncer el FC Barcelona i ha insistit que són "un equip que amb la seva afició potencia les seves virtuts i la comunió cal aprofitar-la".

El tècnic sorià ha recordat que "últimament el Barça i el Sevilla s'han enfrontat moltes vegades", com l'última final de la Supercopa d'Espanya o la recent eliminatòria de quarts de final de la Copa, totes dues guanyades pels blaugranes.

Machín ha explicat que "cada partit és diferent" i ha recordat que "la referència més real" del duel d'aquest dissabte és l'"anada de la Copa" jugada "a Sevilla" i en la qual els seus jugadors es van imposar "de forma justa (2-0)", si bé ha considerat que serà "clau tenir aquest encert en les dues porteries en moments concrets".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut