Els jugadors del Sevilla celebren el gol de Banega que ha donat la victòria al seu equip sobre el Zalgiris de Vílnius (EFE)
Futbol

El Sevilla pateix per superar el Zalgiris de Vílnius en l'anada de la tercera ronda de la fase prèvia de l'Europa League (1-0)

Pablo Machín ha reservat jugadors pensant en la Supercopa contra el Barça de diumenge

Actualitzat

El Sevilla ha superat per la mínima el modest Zalgiris de Vílnius en el partit d'anada de la tercera ronda de la fase prèvia de l'Europa League. Els de Pablo Machín s'han vist sorpresos per l'equip lituà, que ha plantat cara i ha jugat sense complexos davant del conjunt andalús.

Amb la final de Supercopa a la vista, diumenge, l'entrenador sorià ha reservat jugadors i ha sortit al Sánchez Pizjuán amb joves del filial com Berrocal o Pejiño i també amb l'acabat d'arribar Aleix Vidal. Un onze de circumstàncies per a un partit que, sobre el paper, no havia de resultar problemàtic.

A l'hora de la veritat, però, el Sevilla, tot i dominar, no ha sabut trobar la manera de deixar sentenciada l'eliminatòria en els primers 90 minuts. Tancats al darrere i amb un porter, Dziugas Bartkus, força inspirat, els andalusos s'han encallat al Sánchez Pizjuán fins que Éver Banega, de falta directa, ha marcat l'únic gol del matx. Els lituans, a més, poc després han fet saltar les alarmes quan han estat a punt d'empatar si no hagués estat per l'encert del porter Tomas Vaclik sota els pals.

Dijous que ve el Sevilla jugarà la tornada al país bàltic, ja alliberat de la pressió de la Supercopa i amb tota la pólvora per segellar la classificació.


  

Anar al contingut