El Reus guanya el derbi tarragoní al Nou Estadi i supera el Nàstic a la classificació (1-2)

Juan Domínguez ha obert la llauna pel Reus; a la segona part primer ha empatat Álvaro Vázquez, però Vítor Silva ha tornat a avançar el Reus en el minut 84

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Nàstic, sobre la taula classificatòria, sortia com a favorit, a més de jugar a casa contra el seu etern rival, el Reus. El conjunt visitant no ha posat les coses fàcils al local, i s'ha posat al davant en el marcador a la primera part. El Nàstic ho ha maquillat a la segona amb l'empat, però el Reus ha acabat guanyant la partida (1-2).

El primer gol del partit ha trigat a arribar però finalment ha estat el Reus qui ha obert la llauna, en el minut 39 (0-1). El migcampista gallec Juan Domínguez ha aprofitat una pilota morta dins de l'àrea local per enviar-la al fons de la xarxa.

Quan semblava que el Reus liderava la segona part, davant d'un Nàstic tocat i enfonsat, un canvi en el minut 55 ha canviat el to del matx. Álvaro Vázquez ha marcat el gol de l'empat 18 minuts després de trepitjar el terreny de joc (1-1). Vázquez ha fet una rematada de cap des de la frontal de l'àrea a l'esquadra esquerra de la porteria.

Vítor Silva, en el minut 84, li ha donat la victòria al Reus (1-2). El jugador ha connectat un xut des de fora de l'àrea que adjudica tres punts importantíssims al Reus (13è), que supera el Nàstic a la taula classificatòria (14è).