El gol de Folch per al Reus

El Reus empata a casa amb l'Oviedo (1-1) i encadena sis partits seguits sense guanyar

El Reus va veient com jornada a jornada s'allunya de la zona de promoció d'ascens a Primera per la seva incapacitat per guanyar

El Reus no ha pogut superar l'Oviedo de l'exmadridista Fernando Hierro (1-1). Els del Baix Camp han encadenat seguit el seu sisè partit sense guanyar (5 empats, 1 derrota). La seva última victòria va ser a casa, davant l'Almeria, el 15 de gener. L'equip català ha dominat la primera meitat, i fruit d'aquest domini ha arribat el seu gol. En el minut 28 Folch ha obert el marcador amb un xut espectacular des de fora de l'àrea, imparable pel porter Juan Carlos.

L'Oviedo, però, ha tornat millor dels vestidors. En el minut 66, una passada de Christian Fernández ha permés Borja Domínguez aconseguir de volea el gol de l'empat. Després d'aquest gol, el ritme de joc ha augmentat, amb els dos conjunts gaudint de les seves oportunitats per sumar tres punts. Finalment, però, s'han hagut de conformar amb 1.