Futbol

El Reial Madrid confirma Solari com a entrenador del primer equip fins a final de temporada

L'argentí, que havia substituït de forma interina Julen Lopetegui, ha estat ratificat en el càrrec després de sumar quatre victòries en els quatre partits que ha dirigit des de la destitució de l'anterior entrenador

Actualitzat

El Reial Madrid ha confirmat que Santiago Solari continuarà com a tècnic del conjunt blanc fins a final de temporada. L'argentí, que havia substituït de forma interina Julen Lopetegui, ha estat ratificat en el càrrec després de sumar quatre victòries en els quatre partits que ha dirigit des de la destitució de l'anterior entrenador.

Segons la normativa de la Federació Espanyola de Futbol, un equip només pot tenir un entrenador interí un màxim de 15 dies i acabat el termini, ha d'inscriure el nom de l'entrenador definitiu. Finalment, Solari seguirà en el càrrec i deixarà la banqueta del Castella després de convèncer la directiva madridista.

"Tot està en ordre, el Reial Madrid s'ha fet càrrec del seu contracte i no hi ha problema", ha confirmat l'RFEF en un correu electrònic enviat a l'AFP.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut