Esports

El programa "Capacitats", guardonat amb un dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2015

El programa del canal Esport3, on els protagonistes són persones desconegudes i esportistes paralímpics que expliquen com l'esport els serveix com a mètode de superació en la vida, ha estat distingit en la categoria de millor projecte de comunicació

Actualitzat

El programa "Capacitats", del canal Esport3 de Televisió de Catalunya, rebrà un dels guardons dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2015. "Capacitats" ha estat distingit en la categoria de millor projecte de comunicació. Els protagonistes del programa són persones desconegudes i esportistes paralímpics que expliquen com l'esport els serveix com a mètode de superació en la vida.

La resta de guardonats seran la Fundació Ampans, l'esportista Marcos Bajo, la Fundació Mas Albornà i la Diputació de Barcelona, per la "Mirada tàctil". Aquests premis tenen la finalitat de reconèixer els que realitzen una tasca solidària en el seu entorn d'influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal i l'accessibilitat universal.

Anar al contingut