Jocs Olímpics

El president del Comitè Olímpic Australià obliga la primera ministra de Queensland a assistir a la inauguració

En una roda de premsa poques hores després que Brisbane aconseguís ser la seu dels Jocs del 2032, John Coates va instar Annastacia Palaszczuk a assistir a l'acte d'inauguració dels Jocs

Redacció Esport3Actualitzat

Les paraules del president del Comitè Olímpic Australià, John Coates, han generat ressò i polèmica. En plena roda de premsa, Coates obligava la primera ministra de l'estat de Queensland, Annastacia Palaszczuk, a assistir a la cerimònia, després que ella hagués expressat la voluntat de no anar-hi.

Vostè anirà a la cerimònia d'inauguració. Encara soc el vicepresident de la candidatura de Brisbane 2032 i, pel que tinc entès, allà també hi haurà cerimònies d'inauguració i de clausura dels Jocs. Hi heu de ser, tots. i heu d'entendre la importància i la tradició d'aquest acte. Ningú es quedarà amagat a la seva habitació, entesos?
No ha estat mai en cap cerimònia d'inauguració, oi? Vostè no coneix els protocols, aquesta és una lliçó important per a tots els qui sou aquí.

- No vull ofendre ningú, per tant...

La polèmica desfermada per aquestes paraules ha obligat John Coates a emetre un comunicat en què assegura que les seves paraules s'han malinterpretat. També diu que té una bona relació amb la primera ministra i que ella no s'ha sentit ofesa.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut