Neymar és retirat en llitera (EFE)
Futbol

El pare de Neymar diu que el crac del PSG estarà dos mesos de baixa tant si s'opera com si no

El pare i representant del jugador es mostra contundent i xifra la baixa del jugador en 6 a 8 setmanes, independentment del tractament que segueixi

Actualitzat

Tot i que el tècnic del París Saint-Germain Unai Emery no descartava Neymar per al partit de dimarts que ve contra el Reial Madrid, la possibilitat que el brasiler no participi en els pròxims partits és cada vegada més plausible.

El pare i representant del jugador, Neymar da Silva, ha assegurat al canal ESPN Brasil que el seu fill, Neymar Jr., no estarà disponible les pròximes 6 setmanes pel cap baix, independentment de si s'opta per operar el jugador.  

"El PSG ja sap que no podrà comptar amb ell en els pròxims partits. El tractament durarà entre 6 i 8 setmanes, tant si és quirúrgic com si no. Si fem un tractament conservador, també hi estarem aquest temps."

 

Neymar té un esquinç de grau 2 al turmell dret i una fissura en el cinquè metatarsià del peu dret com a conseqüència d'una entrada durant l'Olympique de Marsella-PSG de la Lliga francesa.

"Estem esperant que el PSG resolgui la forma i el lloc, però no és una decisió de Neymar, que quedi clar. No decidirà Neymar, perquè ell no és metge. Estem esperant l'arribada del metge de la selecció i entre ells decidiran el que és millor."

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut