Futbol

Emery: "Neymar no ha decidit encara si s'operarà o no"

El tècnic del PSG surt al pas de les informacions que donen el brasiler com a descartat per al partit de tornada de la Champions contra el Reial Madrid

Actualitzat

Unai Emery, tècnic del París Saint-Germain, ha sortit al pas de les informacions que assenyalen que Neymar s'operarà arran de la lesió que es va fer en el partit contra l'Olympique de Marsella, fet que el descartaria del partit de Champions contra el Reial Madrid.

Pel que fa a Neymar, encara no hi ha cap decisió presa sobre si s'operarà. La informació que diu que s'operarà és falsa. Veurem com evoluciona la lesió en els pròxims dies. Neymar és el primer que vol jugar tots els partits i encara crec que hi ha alguna opció que estigui a punt contra el Reial Madrid.

Neymar té un esquinç de grau 2 al turmell esquerre i també una fissura en el cinquè metatarsià del peu dret. Si decideix passar pel quiròfan, estarà uns dos mesos de baixa. El PSG i el Reial Madrid juguen el dimarts que ve, 6 de març (20.45, TV3), el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, amb avantatge per als blancs (3-1).

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut