Lamine Yamal durant l'entrenament amb el Barça
Lamine Yamal durant un entrenament amb el Barça (@FCBmasia)
Barça

El noi de 15 anys que ja entrena amb el Barça de Xavi

Lamine Yamal, una de les grans promeses de la Masia, ha participat a la sessió matinal d'aquest diumenge amb els que no van jugar a Sevilla

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça va aconseguir la tercera victòria consecutiva a la Lliga després d'un gran partit al Sánchez-Pizjuán. Els de Xavi no han pogut gaudir del triomf perquè ja tenen la mirada posada en la Champions League, on debuten aquest dimecres contra el Viktoria Pilsen. Serà el retorn del club blaugrana a la màxima competició europea, després que la temporada passada van quedar eliminats a la lligueta i van acabar jugant l'Europa League.

Els blaugranes han tingut una sessió matinal de recuperació a la ciutat esportiva Joan Gamper. Amb el Barça Atlètic a Alcoi per disputar el partit contra l'Alcoià, Xavi ha hagut de tirar de jugadors del Juvenil A per completar l'entrenament. Els jugadors que s'han exercitat amb el primer equip han estat Astralaga, Biel Vicens, A. Casas, Joan Anaya, Luzzi, Derek, Georgiev, Toni Caravaca i Niko Takahashi.

Entre ells ha destacat també el nom de Lamine Yamal, un noi de 15 anys i una de les promeses més grans de la Masia. Xavi va quedar encantat del jove quan el va veure per primera vegada i li ha trucat per primer cop per entrenar amb "els grans". A la seva edat, Yamal hauria de jugar a la categoria Cadet, però ho fa al Juvenil A.

El jove ja ha rebut algunes bones ofertes, motiu pel qual el Barça el vol mimar de cara al futur. Un punt a favor del club és que el representant del jugador és Iván de la Peña, que porta a Gavi i Eric Garcia, i qui té gran relació amb la directiva blaugrana.

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
Anar al contingut