El Nàstic de Tarragona continua enfonsat en la classificació després de perdre contra el Màlaga (0-1)

Els granes han tingut bones oportunitats durant la primera part, però un gol en el 72 ha esvaït tota possibilitat de puntuar.

Sergi MartínezActualitzat

El Gimnàstic de Tarragona ha perdut aquest dissabte contra el Màlaga en el Nou Estadi de Tarragona. Era un partit vital, com tots els que li queden als tarragonins per poder salvar la categoria. Però aquest enfrontament no era contra un rival fàcil, ja que s'enfrontava a un equip que està lluitant pel play-off.

El partit ha començat igualat, però amb més oportunitats per als tarragonins que no pas per als andalusos. El jugador més destacat d'aquesta primera part ha estat Pipa. El jugador d'Esparreguera ha estat creant perill constant per la banda dreta de l'atac del Nàstic. José Kanté també ha posat a prova el porter malagueny, Kieszek, amb un xut llunyà en el minut 28, que ha acabat a córner. El Nàstic se n'ha anat al descans amb bones sensacions al camp (0-0).més oportunitats

En la tornada dels vestidors, el Nàstic ha volgut seguir ben plantat com estava en la primera meitat. Però en el minut 55, Blanco Leschuk, jugador del Màlaga, ha posat l'ai al cor als seguidors granes després d'una bona maniobra dins l'àrea que ha acabat al travesser de la porteria de Bernabé. Tot i aquesta bona oportunitat, el Nàstic ha continuat tenint d'ocasions.

En el minut 72, Dani Pacheco ha avançat en el marcador el Màlaga amb un xut des de la frontal que Imanol ha desviat i que ha acabat al fons de la xarxa de la porteria. Dos minuts després, Bernabé ha respost amb una parada a un tir des del punt de penal. Després del gol dels malaguenys, els granes s'han vist aclaparats per la necessitat de marcar dos gols per remuntar el partit. Els tarragonins no han pogut remuntar i han acabat caient al Nou Estadi (0-1).

D'aquesta manera, el Nàstic de Tarragona es complica la situació en la classificació a falta d'onze jornades per al final.