Futbol

El Nàstic buscarà la segona victòria a domicili contra l'Osasuna amb un equip condicionat per les baixes

El Nàstic seguirà el seu camí a la Primera Divisió amb una complicada visita a domicili. El conjunt tarragoní jugarà al camp de l'Osasuna amb l'objectiu de sumar la segona victòria fora de casa després de perdre al Nou Estadi contra el Celta. Els homes de Luis César tindran el suport d'uns 300 seguidors, però l'entrenador grana haurà de fer molts canvis en l'equip titular per culpa de baixes importants a causa de les lesions. Generelo, Merino, Pinilla, Gil i Manolo s'han quedat a Tarragona i Òscar López podria fer el seu debut amb la samarreta del Nàstic.

Actualitzat
El Nàstic va arribar ahir a la tarda a Pamplona, on avui a partir de les vuit del vespre s'enfrontarà amb l'Osasuna. Els tarragonins van fer el trajecte per carretera després d'entrenar-se al Nou Estadi al matí. En total, quatre hores de viatge amb una aturada per dinar a Fraga.

Aquest partit és especial per tres jugadors del Nàstic, Serrano, David Cuéllar i Ismael, els tres navarresos i nascuts a Pamplona. Ismael i Cuéllar tenen opcions de ser titulars avui, a l'igual que Òscar López, Makukula, Cáceres i Morales.

Luis César vol fer canvis a l'equip que va perdre contra el Celta i a més està obligat per les nombroses baixes per lesió. Generelo, Pinilla, Merino, Gil i Manolo Martínez s'han quedat a Tarragona amb problemes físics. El canvi que de moment ja han viscut els jugadors és el de temperatura.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut