El Sevilla es manté viu a Europa derrotant l'Spartak de Moscou per 2-1; el Mònaco continua sense guanyar

Els andalusos no es podien permetre una derrota a casa davant dels russos. Amb el triomf, han traspassat les urgències a l'Spartak

En el Grup E es manté l'emoció després de quatre jornades. El Liverpool és el líder amb 8 punts, 1 més que el segon, el Sevilla. Els anglesos han derrotat per 3-0 el modest Maribor, cuer del grup amb 1 punt. Els golejadors de la nit han estan Mohamed Salah en el minut 49, Emre Can en el 64 i Sturridge en el 90.

Els andalusos han sumat una victòria imprescindible davant l'Spartak de Moscou, ara tercer de la classificació, amb 5 punts. Lenglet ha fet de cap l'1-0 i Banega ha estat l'autor del segon en el minut 59. Els russos han marcat mitjançant Ze Luis en el minut 78. Els tres punts que ha sumat permeten al Sevilla evitar quedar despenjat de la lluita per passar a vuitens de la Lliga de Campions.

Els problemes del Mònaco

El Mònaco segueix sense guanyar cap partit al grup G de la Lliga de Campions, després d'empatar a 1 al camp del Besiktas. Els turcs han tingut la pilota durant la primera part, però les millors ocasions han estat per als visitants. Rony Lopes ha fet el gol del Mònaco en el temps afegit d'aquest primer període, aprofitant una recuperació de pilota amb la pressió avançada dels seus companys. En el minut 54, Cenk Tosun ha aprofitat un penal que ha provocat Quaresma per empatar el matx. El partit s'ha obert, amb atacs a les dues porteries, però sense cap gol més. Els del principat són cuers de grup, amb només 2 punts.

Els turcs lideren el grup G amb 10 punts, 4 d'avantatge respecte a un Porto que ha superat per 3-1 el Leipzig, tercer classificat amb 4 punts. Hèctor Herrera ha marcat l'1-0 en el minut 14 i Timo Werner ha empatat en el 49. Danilo Pereira ha tornat a avançar els portuguesos en el minut 62 i Maximiliano Pereira ha tancat el marcador en el 93.