El Tottenham amarga el primer partit de la història del Reial Madrid a Wembley (3-1)

Amb el liderat del grup en joc, l'equip anglès ha superat totalment els visitants en un gran partit dels seus dos davanters, Dele Alli i Harry Kane i ha segellat matemàticament la seva classificació pels vuitens

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid ha caigut clarament derrotat davant del Tottenham per 3-1, en el primer partit de la història del club a l'estadi de Wembley. Aquest resultat desfà l'empat pel liderat del Grup H, que ara encapçala l'equip que entrena Mauricio Pochettino amb 10 punts per 7 dels madridistes. Zidane ha donat una segona oportunitat als jugadors que van perdre en Lliga a Girona, amb l'excepció de Nacho, que ha substituït el lesionat Varane. Protegint el porter Kiko Casilla, el central estava acompanyat pel jove Achraf, Sergio Ramos i Marcelo. La resta de l'onze l'integraven Casemiro, Modric, Kroos, Isco, Cristiano Ronaldo i Benzema.

El Tottenham ha sortit més intens, pressionant amb energia i desplegant-se amb velocitat en atac. Harry Kane, que recuperat de les molèsties musculars ha estat titular, ha provat de sorprendre Casilla en el minut 11 amb un xut col·locat. En el 27, els de Pochettino s'han avançat quan la centrada de Kieran Trippier, que havia començat la jugada en fora de joc, ha estat rematada per Dele Alli. Casemiro ha tingut l'empat poc després, però el porter Hugo Lloris ha enviat la pilota a córner. El francès també ha refusat un xut perillós de Cristiano Ronaldo que confirmava que la reacció madridista era un fet. Els anglesos, però, no s'han arronsat i Keane ha tingut una ocasió claríssima en el minut 41 que ha salvat Ramos. Benzema ha estat l'encarregat de respondre amb un xut des de la frontal en el minut 43.

En el minut 56, Dele Alli ha fet el seu segon gol de la nit després de rebre entre línies. El seu xut ha entrat amb l'ajuda d'un rebot en Sergio Ramos. Un cop dur per als blancs, que havien pres la iniciativa a la recerca de l'empat. Els de Zidane han tornat a l'atac. En el minut 62, en una jugada embolicada en un córner, la fortuna ha salvat el Tottenham, que ha sentenciat en una contra llançada entre Dele Alli i Kane i culminada per Erikssen en el minut 65. Els de Zidane han quedat noquejats. Dele Alli ha tingut el quart en el minut 78, poc abans que Wembley es posés dret per aplaudir Kane quan era substituït. El gol del Madrid l'ha fet Cristiano Ronaldo en el minut 80, el seu sisè d'aquesta edició de la Lliga de Campions. Aquesta jugada ha revifat els visitants, que han volgut finalitzar atacant un matx davant un rival que ja l'havia donat per acabat.

A l'altre partit d'aquest grup, Borussia Dortmund i Apoel de Nicòsia han empatat a 1, resultat que deixa sense pitjors conseqüències la derrota madridista a Wembley. Raphael Guerreiro ha avançat els alemanys en el minut 29, i Mickael Pote ha fet el gol de l'empat en el 52. Els dos conjunts queden, després d'haver sumat dos empats en 4 partits, amb 2 punts, lluny del Tottenham, ja classificat pels vuitens i del Reial Madrid, a un pas d'aconseguir-ho.