Mundial

El missatge de Dinamarca interceptat per Austràlia que va canviar el partit

El paperet amb les indicacions daneses van permetre a l'equip australià desactivar els plans de l'enemic amb un canvi de tàctica

Actualitzat

Minut 68 del partit entre Austràlia i Dinamarca. Els danesos van per darrere en el marcador i necessiten reaccionar. El seu tècnic, Kaper Hjulmand, fa arribar un nota a Christian Eriksen, capità del conjunt nòrdic. El paperet passa finalment a mans de Hojberg, que un cop captat el missatge el llença sobre el verd de l'estadi Al Janoub. Greu error. Mitchell Duke, jugador de la selecció d'Austràlia el recull i l'entrega al seu entrenador, Graham Arnold.

El tècnic australià entrega el paperet a Andrew Clark, membre de l'staff tècnic del país oceànic, que casualment exerceix de coordinador d'alt rendiment del FC Copenhaguen. Per tant, traduir aquest paper és cosa fàcil per a ell. El llegeix i transmet el missatge de l'enemic a Arnold. Segons la premsa australiana, el text robat confirmava que Dinamarca passaria a jugar amb doble punta i finalitzava amb un missatge de motivació: "Creieu-hi".

Això va fer reaccionar al tècnic australià, que, sabedor del missatge, va canviar de tàctica per reforçar la línia defensiva. Mai un missatge de l'enemic podia haver acabat anant tant a la contra.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut