El Manchester United torna a derrotar el Schalke 04 (4-1) i serà el rival del Barça a la final de Wembley

El Barça ja sap qui serà el seu rival a la final de la Lliga de Campions a l'estadi de Wembley. El Manchester United va fer bons els pronòstics i va tornar a derrotar el Schalke 04 per 4-1 en la tornada de les semifinals a Old Trafford (6-1 en el global de l'eliminatòria). Tot i que Sir Alex Ferguson va disposar d'un onze titular farcit de suplents habituals pensant en el decisiu matx de la Premier contra el Chelsea, un doblet d'Anderson i les dianes de Valencia i Gibson van segellar la classificació dels diables vermells. L'andalús Jurado va signar el gol de l'honor dels alemanys.

Josep Guardiola va aprofitar el dia de festa a Can Barça per veure "in situ", a Old Trafford, el seu rival a la final de Londres. Serà el Manchester United, que, ple de suplents, va passar per sobre del Schalke 04 alemany. L'equatorià Valencia va fer el primer en el 25, i sis minuts després Gibson va anotar el segon gràcies a l'errada de Manuel Neuer, un bon porter que l'any que ve jugarà al Bayern de Munic, però que va estar molt desafortunat. L'espanyol Jurado va retallar diferències de seguida amb un gran gol, però el Manchester va fer valer la seva experiència en aquests tipus de partits i va sentenciar jugant al contraatac.

El 3-1 el va fet Anderson després d'una bona jugada del portuguès Nani per la banda, i quan faltava un quart d'hora pel final, la internada de Berbatov va acabar amb un altre gol d'Anderson, potser el més fàcil de la seva vida.

Guardiola ja es va fer una idea de l'equip que es trobarà a Wembley, això sí, amb els futbolistes titulars del Manchester. Per cert, el Pep també va veure el seu amic Raúl acomiadant-se d'Old Trafford, de la Champions i qui sap si, ben aviat, del futbol professional.