Nemanja Matic ha firmat un contracte per tres temporades (@ManUtd)
Futbol internacional

El Manchester United reforça la medul·lar amb el fitxatge de Nemanja Matic

El migcampista serbi, de 28 anys, arriba a Old Trafford procedent del Chelsea i ha firmat un contracte per a les tres properes temporades

Actualitzat

El Manchester United ha fet oficial aquest dilluns el fitxatge per les tres properes temporades de Nemanja Matic, procedent del Chelsea. El migcampista serbi, de 28 anys, tindrà opció d'ampliar el seu contracte per un any més, segons ha anunciat el United a través d'un comunicat.
   
Després oficialitzar la seva arribada a Manchester, Matic ha reconegut estar "encantat" d'unir-se a l'equip i de tornar a treballar amb José Mourinho, qui ja el va dirigir en la seva etapa al conjunt d'Stamford Bridge.  

Mourinho ha destacat que Matic representa tot el que volia el United en un futbolista: "lleialtat, consistència, ambició i joc en equip". A més, ha agraït al migcampista "el seu desig d'unir-se a l'equip, ja que sense això seria impossible tenir-lo aquí". "Estic segur que els nostres jugadors i aficionats l'estimaran. Una gran benvinguda al nostre nou número 31", ha afirmat el tècnic portuguès.

Anar al contingut