Futbol

El madridista Dani Carvajal nega haver mossegat el davanter de l'Atlètic Mario Mandzukic

Dani Carvajal va protagonitzar una de les jugades polèmiques del derb, amb Mandzukic, que abans havia sagnat abundantment per un cop de colze de Sergio Ramos

Xavi VegasActualitzat

El partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid (0-0) va ser intens al màxim. El davanter "colchonero" Mario Mandzukic va ser la víctima de les dues jugades extraesportives del partit, totes dues a l'àrea blanca. En una, Sergio Ramos li va donar un cop de colze que li va obrir una cella. En l'altra, va rebre aparentment una mossegada i un cop de puny per part de Dani Carvajal. Hores després, el lateral madridista negava haver mossegat l'atacant croat. 

 Ramos no va voler alimentar la polèmica ni opinar sobre les accions en què va xocar amb Mario Mandzukic i Raúl García. "Per això hi ha un àrbitre", va dir. "La meva jugada amb Mandzukic és amb la pilota a l'esquena, reculo sense saber que és a prop." Hores després, mitjançant el seu compte personal de Twitter, Dani Carvajal va aclarir que no va mossegar el croat de l'Atlètic de Madrid, Mario Mandzukic, en una jugada en què van intercanviar cops i que ha generat polèmica, en l'anada dels quarts de final de Lliga de Campions. Això sí, del cop de puny no en parla.

 

Paraula de Diego Pablo Simeone

"El millor del partit va ser la reacció de l'equip al segon temps. Qualsevol altre, al segon temps hauria cedit, però l'equip no ho va fer i el partit es va convertir en més proper al que ens hauríem imaginat abans del començament", va dir l'entrenador atlètic. Simeone va reconèixer que a la primera meitat el Reial Madrid va jugar "molt més bé, més intens. És normal que el rival jugui com ho va fer al primer temps. És normal que passi el que va passar, perquè ens hem enfrontat a un gran equip, amb uns grans jugadors", comentava l'argentí elogiant l'equip rival, en roda de premsa.

Gabi i Siqueira, a la zona mixta

"Mandzukic, nerviós? No. Per res. Mandzukic ens dóna aquesta intensitat que l'equip necessita i quan es posa nerviós és perquè alguna cosa li fan; si no, no es posaria nerviós", comentava Gabi després d'un intens partit del croat. Per altra banda, Siqueira feia referència a la dificultat del partit: "Ha estat un partit difícil, contra un rival important. Però l'eliminatòria està oberta", va explicar.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut