Primera

El Madrid il·lumina Vallecas i s'emporta els tres punts davant del Rayo (0-2)

Els de Mourinho van guanyar al camp del Rayo per 0 a 2, amb dianes de Benzema i Cristiano Ronaldo, de penal. Els locals van plantar cara, però els "merengues" van imposar la seva qualitat en atac. El Reial Madrid, amb 7 punts, continua a 8 del líder, el Barça.

Amb un dia de retard per culpa d'un sabotatge en l'enllumenat, el Rayo Vallecano i el Reial Madrid van disputar el seu partit corresponent a la 5a jornada de la Lliga BBVA. Victòria dels de Mourinho per 0 a 2, amb dianes de Benzema i Cristiano Ronaldo, de penal.

El Reial Madrid tan sols va necessitar tres minuts per crear la primera ocasió clara de gol. Va ser en un cop de cap de Pepe que Rubén va rebutjar amb dificultats. Els blancs van anar per feina i, abans del quart d'hora, una centrada de Di María la va rematar Benzema a la xarxa. Va ser el 0 a 1. El Madrid va controlar sense problemes el Rayo i va poder eixamplar el marcador amb un xut de Di María que va sortir fregant el pal, o en una internada de Modric, que va estavellar la pilota al cos del porter.

Però va ser el Rayo qui va disposar d'una doble ocasió per empatar. La rematada de Delibasic la para Casillas i la posterior de Labaka la salva Xabi Alonso sota els pals. Benzema va tenir l'última abans del descans, però un altre cop es va trobar amb una gran intervenció de Rubén.

La segona part va començar més igualada. Cristiano Ronaldo ho va provar amb un xut llunyà, però el Rayo va replicar amb un llançament de José Carlos que va sortir alt per poc i amb una rematada d'Amat a la sortida d'un córner. Precisament Amat va ser el protagonista del penal que va permetre al Madrid sentenciar. Mans clares, i Cristiano Ronaldo marca el 0 a 2. El portuguès no el va celebrar. I només dos minuts després va fallar un gol clamorós. Sol com un mussol, envia la pilota al pal.

Els locals van plantar cara, però els "merengues" van imposar la seva qualitat en atac. El Reial Madrid, amb 7 punts, continua a 8 del líder, el Barça.