Reial Madrid

El Madrid apallissa l'Osasuna (7-1) amb un nou "hat-trick" de Ronaldo i es consolida al liderat

L'estrena en horari matinal no li ha pesat al conjunt de Mourinho. L'equip blanc ha passat per sobre de l'Osasuna que només ha intimidat els blancs en empatar el partit després del gol inicial de Ronaldo. El Reial Madrid ha pogut reaccionar amb una diana de Pepe un minut més tard, i Higuaín ha fet el tercer poc abans del descans. Amb un penal i l'expulsió de l'osasunista Satrústegui, els de Mourinho han obert definitivament escletxa en l'inici de la segona meitat. El duel ja no ha tingut més història que saber quants gols li caurien als de Pamplona. Benzema, que havia entrat per Di María, n'ha signat dos més i Ronaldo ha completat un nou "hat-trick" davant la impotència de l'Osasuna. Els blancs es mantenen en el liderat en un partit molt còmode que referma el seu bon moment de joc actual.

Partit plàcid dels blancs al Bernabéu, que ha acollit per primer cop aquesta temporada un partit en horari matinal. Els blancs han començat amb bon ritme, però no han xutat a porta durant els primers vint minuts del duel. En el minut 23, Cristiano Ronaldo ha començat a obrir la golejada amb un gol de cap, després d'una bona centrada de l'argentí Di María per banda dreta.

L'Osasuna ha sabut sobreposar-se a aquest gol, i en la seva primera ocasió clara, ha empatat amb un gol d'Ibrahima als 31 minuts de joc. Ibrahima ha aprofitat una ràpida contra dels de Pamplona i ha creuat la pilota per sota les cames de Casillas. Però un minut després, els de Mourinho s'han tornat a posar per davant amb un nou gol de cap del portuguès Pepe, a centrada de Di María. El jugador argentí ha demostrat estar en un excel·lent moment de forma, i ha completat una primera part impecable donant també el tercer gol a Higuaín, després d'una bona jugada de combinació dels blancs. Amb 3 a 1, i el partit pràcticament sentenciat, s'ha arribat al descans.

Continua la festa de gols a la segona part

Mourinho s'ha vist obligat a fer el primer canvi fent entrar el francès Benzema pel lesionat Di María. Poc després, al 53, l'Osasuna s'ha quedat amb deu homes després que Satrústegui fes caure Ozil a l'interior de l'àrea, i veiés la segona groga. El penal l'ha transformat Ronaldo en el seu segon gol de la matinal. I novament ha estat el portuguès el que feia el cinquè gol tres minuts més tard. Cristiano Ronaldo amb el seu tercer gol, empata amb Messi al capdavant del "pichichi" amb 13 dianes.

Benzema no ha tingut pietat dels de Pamplona, i s'ha volgut afegir a la festa de gols amb el sisè i el setè. El primer, al minut 62 aprofitant una gran jugada de Coentrao per l'esquerra, que només ha hagut d'empènyer a gol el francès. I el segon, a deu minuts del final, amb una gran rematada des de la frontal de l'àrea. El públic blanc, a més de gaudir d'una nova golejada del seu equip, ha pogut veure el debut de Nuri Sahin, que ha disputat els seus primers minuts com a jugador madridista.