ciclisme

El Jumbo de Roglic s'exhibeix en la Dauphiné i Stephen Williams sorprèn a Suïssa

Vingegaard s'ha adjudicat l'etapa i ha entrat de la mà amb l'eslovè, que ha aconseguit la victòria en la classificació general de la cursa que serveix de test abans del Tour de França

Redacció Esport3Actualitzat

El Jumbo-Visma de Primoz Roglic s'ha exhibit en el Critèrium del Dauphiné, la cursa que serveix de test abans del Tour de França. Jonas Vingegaard ha estat el guanyador de l'última etapa de muntanya i ha entrat agafat de la mà del seu company eslovè, que s'ha adjudicat la victòria en la classificació general. El danès, a més, també ha estat segon en la classificació final.

Ben O'Connor ha estat el primer de la resta de ciclistes, i ha arribat tercer a 15 segons del guanyador. L'australià ha estat també el tercer en la classificació general, a 1:41 de Roglic. L'eslovè del Jumbo també es va exhibir en l'etapa anterior, també de muntanya, en la qual va ser segon, al darrere de Carlos Verona. El Madrileny va aconseguir el triomf des de l'escapada inicial; és el primer de la seva carrera professional.

Enric Mas, del Movistar, s'ha retirat abans de la darrera etapa a causa de la caiguda que va tenir la jornada anterior.

Roglic, que no ha competit en aquesta prova amb Tadej Pogacar --el seu gran rival de cara al Tour de França-- ha demostrat que arriba en plena forma juntament amb la resta del seu equip. El Tour comença el pròxim 1 de juliol.

Stephen Williams sorprèn a Suïssa

Stephen Williams ha estat el guanyador de la primera etapa de la Volta a Suïssa. El corredor britànic ha estat el més ràpid d'un grup de 15 corredors que han arribat a la meta com a cap de cursa, després que el gran grup s'ha trencat en l'últim port de la jornada, una cota de tercera categoria. Williams, de l'equip Bahrein Victorius, ha aconseguit la seva primera victòria de pes com a professional.

El Tour de Suïssa es pot seguir en directe per Esport3 i per la web Esport3.cat.

Anar al contingut