Portu, que celebra un gol contra l'Alabès a la Copa, tornarà a la titularitat a la Lliga (EFE)
Girona

El Girona visita l'Athletic amb baixes i la possibilitat de posar-se cinquè

L'equip blanc-i-vermell visita un Athletic en crisi, que estrena Gaizka Garitano com a tècnic a la Lliga

Actualitzat

El Girona tanca aquest dilluns (21.00) la quinzena jornada de Lliga de Primera amb la visita a San Mamés. L'equip blanc-i-vermell ha viatjat aquest mateix dilluns a Bilbao, amb nombroses baixes però amb la possibilitat de pujar fins a la cinquena posició davant un rival poc acostumat a trobar-se en zona de descens.  

Eusebio Sacristán compta amb sis baixes per lesió -Mojica, Aday, Roberts, Bono, Muniesa i Planas- i ha hagut de completar la convocatòria amb tres jugadors del filial: el porter José Aurelio Suárez i els jugadors de camp Valery i Montes.

Pel que fa a l'onze inicial, com a mínim hi haurà dues novetats obligades respecte a l'equip que va empatar amb l'Atlètic de Madrid en l'últim partit de Lliga: Gorka Iraizoz tornarà a la titularitat sota els pals en un estadi amb molt significat per a ell per la lesió de Bono; a l'atac, Portu, que ja va marcar a la Copa, ocuparà la vacant que deixa el lesionat Patrick Roberts.

El partit d'aquest vespre suposarà l'estrena de Gaizka Garitano a la banqueta de l'Athletic a la Lliga, després de guanyar (0-4) en la seva estrena a la Copa, al camp de l'Osca. El tècnic biscaí intentarà reactivar un Athletic que es troba en zona de descens quan és un dels tres únics equips que ha militat sempre a Primera.  

Anar al contingut