Girona

El Girona s'estanca davant l'Oviedo (1-1)

Un gol del català Sergio Tejera neutralitza la dinovena diana de Stuani i deixa els de Martí a deu punts de l'ascens directe

Oriol VidalActualitzat

El Girona ha desaprofitat l'ensopegada d'un rival directe com el Fuenlabrada i no ha passat de l'empat a casa contra l'Oviedo, un dels equips en zona de descens. Els de Martí han sortit determinats a canviar la dinàmica irregular de les últimes jornades (només una victòria i tres derrotes), però tot i el domini exhibit al primer temps i un nou gol de Stuani, han fet curt. Els gironins són ara vuitens, a un punt del play-off i a deu de l'ascens directe.

Montilivi ha vist esperançat un bon començament del seu equip. Als quatre minuts, una bona combinació entre Borja i Jairo ha acabat amb una rematada de Cristhian Stuani al travesser. L'uruguaià, un malson per als asturians, ha obligat Lunin a fer una bona intervenció en el minut 7, tot i que es trobava en una clara posició de fora de joc. Als catorze minuts, Aday ha fet una gran ruleta abans d'assistir Gumbau, però l'ex del Barça ha enroscat massa el seu xut amb l'interior.

El control blanc-i-vermell ha estat total, tot i l'amenaça de Saúl Berjón, i als nou minuts de la represa ha arribat l'esperat 1 a 0: una falta lateral servida per Granelll l'ha rematada de cap, tant imponent com impecable, el de sempre: un Stuani que amb dinou dianes s'ha enfilat encara més com a màxim golejador de la categoria. Amb un Oviedo en situació crítica, l'escenari semblava idoni per sentenciar i espantar els fantasmes. Però en el minut 66 ha arribat l'empat, després d'un gran xut creuat de Sergio Tejera des de la frontal que ha batut Riesgo. La setmana que ve, cita cabdal al camp del Fuenla.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut