Sensacions positives dels homes de Míchel (@GironaFC)
Futbol

Taty Castellanos certifica la victòria del Girona contra l'Andorra (2-0)

Ramon Terrats i Taty Castellanos han estat els autors que han portat al Girona a sumar la primera victòria de la pretemporada

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona ha sumat la primera victòria de la pretemporada després d'imposar-se per 2-0 a l'Andorra de Gerard Piqué. Els blancs-i-vermells han aprofitat que els d'Eder Sarabia han saltat a la gespa de la Vinya un pèl adormits per avançar-se en el marcador i enfilar el camí dels vestuaris amb avantatge. L'Andorra, que aquesta temporada jugarà a la Lliga Smartbank, li ha plantat cara al Girona i ha deixat molt bones sensacions, però no ha trobat la recompensa del gol. Tothom estava a l'expectació per veure si Míchel alineava a Taty Castellanos i Yan Couto a l'onze titular, però l'argentí i el brasiler s'han hagut d'esperar a la segona meitat.

El Girona, molt ben plantat, ha pressionat la sortida de pilota de l'Andorra en els compassos inicials i, pràcticament, no l'ha deixat passar del mig del camp. D'un error en la sortida de pilota de la línia defensiva de l'Andorra ha arribat el primer gol de la tarda. Ramon Terrats (1-0, 8') ha obert la llauna a la Vinya després de recuperar l'esfèrica a la mitja lluna de l'àrea i superar amb un barret deliciós a Raúl Lizoain, molt erràtic durant tot el partit en la sortida de pilota.

Superada la pausa d'hidratació, Aleix García ha estat a punt de transformar un gran llançament de falta (33'), però el seu xut s'ha estavellat al pal. L'Andorra ha anat de menys a més en els primers 45 minuts. La més clara dels andorrans ha nascut de la cama esquerra de Marc Aguado (41'), però Juan Carlos ha aturat sense problemes.

A la represa, Míchel ha mogut la banqueta. Destacables, el debut del davanter Taty Castellanos i el lateral Yan Couto. Els andorrans han saltat al camp amb una filosofia molt diferent respecte a la primera meitat. Els d'Eder Sarabia s'han fet amb la possessió i el davanter Carlos Martínez ha tingut l'empat a les seves botes, però en el mà a mà amb Adrià Ortolà, ha enviat la rematada al pal (50').

Un dels moments més esperats pels aficionats del Girona ha arribat al minut 66. Primer xut de Taty Castellanos entre els tres pals i primer gol amb la samarreta del Girona (2-0). L'argentí, escorat a banda esquerra i després de caçar un refús, ha connectat una rematada amb cama dreta que ha agafat desprevingut al porter de l'Andorra a la segona meitat, Marc Vidal.

L'argentí ha portat de corcoll als centrals andorrans en el seu debut com a blanc-i-vermell i ha deixat alguns detalls de molta qualitat. Després d'un empat i una derrota, el Girona ha firmat la primera victòria de la pretemporada. La setmana que ve, nou examen pels de Míchel contra el Nàpols.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut