Jon Rahm regala una gorra a un nen durant l'Open d'Espanya de golf a Madrid (@Jonrahmpga)
Golf

El gest de Jon Rahm amb els aficionats més joves de l'Open d'Espanya

El golfista basc i número u mundial va voler respondre a totes les mostres de suport i durant més d'una hora va firmar autògrafs a tots els nens i nenes que n'hi van demanar després d'acabar la seva participació

Jon Rahm va tenir un gest d'autèntic campió amb els aficionats més joves que van seguir en directe l'Open d'Espanya de golf al Club de Campo de Madrid. Tot i no rendir al seu millor nivell i quedar fora de la lluita per la victòria, el número u mundial va voler tornar als seus seguidors l'afecte rebut durant tot el torneig. El golfista basc va voler respondre a totes les mostres de suport i va firmar autògrafs als nens que n'hi van demanar.

"Tranquils, que no me n'aniré fins que no hagi estat amb tots (...). Signaré a tots els nens, és igual que es faci tard."

Una hora després d'acabar el seu recorregut de l'última jornada, Rahm encara s'estava fotografiant i firmant autògrafs als seguidors més petits que n'hi demanaven, davant la sorpresa general. Un gest que humanitza el millor golfista mundial de l'actualitat i que segurament molts nens i nenes no oblidaran durant molt de temps.

Anar al contingut