Àngel Torras homenatjarà el seu germà a l'illa de Man
Àngel Torras homenatjarà el seu germà a l'illa de Man
Motor

El cognom Torras seguirà present a l'Illa de Man

Àngel Torras farà un homenatge especial al seu germà Raül, que va perdre la vida aquesta mateixa setmana en el perillós circuit urbà britànic

Redacció Esport3Actualitzat

Raül Torras es va convertir en la darrera víctima del perillós circuit de l'illa de Man. El català va perdre la vida en un greu accident quan participava en la primera prova de Supertwin de les curses Tourist Trophy (TT). Amb la mort de Torras, el nombre de víctimes augmenta fins a les 267, en una competició que se celebra des del 1907.

Malgrat tot, el cognom Torras continuarà ben present a l'illa de Man, ja que Àngel Torras, germà del Raül, donarà l'inici de la segona cursa de Supertwin Carole Nash, és a dir, donarà la sortida de la prova. Aquest serà l'especial homenatge que farà al Raül, que competia habitualment en diferents categories. En total, el pilot sumava fins a 21 participacions en curses de TT.

"És un honor iniciar la cursa com a forma de representar la passió real d'en Raül per les curses de TT i el seu amor per les competicions de carretera. La meva família i jo estàvem molt orgullosos de tot el que ha aconseguit, i continuem donant suport i seguint el TT".

Anar al contingut