Ansu Fati, Pedri i Gavi durant un entrenament (EFE)
Barça

El futur del futbol mundial és propietat del Barça

El conjunt blaugrana domina el millor onze sub-18 amb la presència de Pedri, Ansu Fati, Gavi i Balde

Redacció Esport3Actualitzat

Els problemes econòmics que està travessant el FC Barcelona fan que el club estigui en un dels seus pitjors moments. Aquestes dificultats han fet que la directiva s'hagi vist obligada a desfer-se de jugadors com Leo Messi i Antoine Griezmann. A més a més, tampoc s'han pogut portar a terme alguns dels fitxatges que es desitjaven.

En aquest context tan complicat, la Masia ha tornat a agafar la força que va tenir anys enrere, sobretot a l'època que Josep Guardiola va estar a la banqueta del Barça. Jugadors com Ansu Fati, Gavi o Nico han tingut un rendiment tan elevat com immediat. Les joies del planter, a més, es veuen acompanyades per fitxatges de joves promeses, com el de Pedri o Yusuf Demir.

De fet, la Masia s'ha convertit en gran protagonista en l'onze ideal de jugadors sub-18, amb quatre blaugranes. El que seria el millor equip titular segons el valor de mercat de Transfermarkt, té la presència de Pedri, Ansu Fati, Gavi i Balde. A més a més, entre els 10 jugadors amb un valor de mercat més elevat també hi ha l'exblaugrana Ilaix Moriba, que va deixar el Barça aquest estiu per fitxar pel Leipzig.

Els 10 jugadors sub-18 més valorats del futbol mundial (Transfermarkt)
Anar al contingut