El Granollers no ha pogut derrotar el BM Nava (Foto: Xavier Solanas)
Handbol

El Fraikin Granollers empata contra el BM Nava i es reforça amb Drasko Nenadic

El conjunt vallesà no ha pogut superar un recent ascendit de categoria en un duel més igualat del previst i suma un punt després de les dues primeres jornades

Actualitzat

El Fraikin BM Granollers no ha passat de l'empat contra el Balonmano Nava en partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Asobal (25-25). Després de debutar amb derrota a la pista del Cangas, el conjunt vallesà no ha pogut superar un recent ascendit de categoria en un duel més igualat del previst i suma un punt després de dues jornades.

Al descans, l'equip d'Antonio Rama dominava per només dos gols de diferència (13-11), però en la represa els visitants han estat capaços d'igualar el marcador advers tot i l'encert ofensiu d'Adrià Figueras, màxim anotador amb 10 gols. Fins i tot el Nava ha tingut l'última possessió del partit per emportar-se la victòria però la bona defensa del Granollers ho ha evitat.

Drasko Nenadic, reforç vallesà 

El Fraikin Granollers ha anunciat el fitxatge del serbi Drasko Nenadic. El lateral esquerre, de 29 anys, viurà una segona etapa al conjunt vallesà després d'una primera les temporades 2010-11 i 2011-12. Nenadic torna a Granollers per cobrir la marxa d'Antonio Garcia al Nantes i ha firmat per una temporada amb opció a una segona.

Anar al contingut