El Fraikin Granollers ha arrencat un empat de la pista del Logronyo (@clogronolarioja)
Handbol

El Fraikin Granollers arrenca un empat de la pista del Logronyo (26-26)

Els vallesans han anat a remolc durant la major part del partit però un decisiu Adrià Figueras ha tornat donar aire al Granollers

Actualitzat

El duel de la Lliga Asobal entre el Logronyo i el Fraikin Granollers s'ha saldat amb un empat a 26. Els vallesans no ho han tingut fàcil i han anat a remolc en el marcador durant la major part de l'enfrontament. Els d'Antonio Rama han suat de valent per evitar que l'equip a La Rioja no marxés en el marcador davant d'uns incisius Kukic i Ilic i un inspirat Hernández sota els pals. El Granollers, però, ha sabut replegar-se i tornar-la sempre que ha pogut: les aturades de De Almeida i els gols d'Edgar Pérez en el primer temps han estat decisius per marxar al descans amb un ajustat 14-12 a l'electrònic.

A la represa, s'ha repetit el guió, però Adrià Figueras, un partit més, ha agafat la responsabilitat i les seves intervencions tant en defensa com en atac, màxim golejador del partit amb 7 dianes, han permès que el Fraikin Granollers evités la derrota. Dos Santos, amb sis gols, i Edgar Pérez, amb cinc, han estat els altres noms destacats a l'equip català.

 

ARXIVAT A:
BM Granollers
Anar al contingut