Javi Enríquez Romero, a la dreta de la imatge, en un acte de la RFEF
Javi Enríquez Romero, a la dreta de la imatge, en un acte de la RFEF
cas negreira

El fill d'Enríquez Negreira explica a qui del Barça entregava els informes arbitrals

El diari Marca filtra la declaració de Javier Enríquez: "S'havien de guardar les aparences"

Redacció Esport3Actualitzat

El fill de José María Enríquez Negreira, Javier Enríquez, va declarar davant la Fiscalia com havia elaborat els informes arbitrals amb el Barça com a destinatari. En la seva declaració, filtrada pel diari Marca, reconeix que no facturava directament a al club blaugrana per "guardar les aparences" i que ho feia a través d'una empresa de l'exdirectiu Josep Contreras. Aquest empresari constructor mort el passat Nadal hauria estat qui l'hauria contractat.

Respecte el destinatari dels polèmics informes, pels quals es considerava "sobrequalificat", assenyala que els entregava als delegats del primer equip i del filial del Barcelona o, inclús, al mateix Gerard López quan el de Granollers dirigia el Barça B.

Javier Enríquez afegeix que va abandonar el seu càrrec d'administrador d'una de las empreses del seu pare (Dasnil SL) perquè "era un càrrec fictici". Qui en la seva etapa a Girona va rebre el sobrenom del "mentalista", especifica que va tenir relació amb el Barça entre 2013 i 2018, sempre interlocutant amb la cúpula barcelonista "sense intermediaris". Un lustre en què va estar percebent un import mensual que estava entre els 6.000 i 7.000 euros mensuals.

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
Anar al contingut