El jugador de 10 anys disputant un partit de la Divisió d'Honor
El jugador de 10 anys disputant un partit de la Divisió d'Honor (@CNSTennisTaula)
Tenis taula

El CN Sabadell alinea un nen de 10 anys a la Divisió d'Honor de tenis taula

El benjamí Quim Barberà va jugar el partit CN Sabadell-Alzira amb només 10 anys a causa de les baixes per covid del seu equip

Redacció Esport3Actualitzat

Quim Barberà Soler, de tan sols 10 anys, s'ha convertit en el protagonista del partit de la Divisió d'Honor masculina de tenis de taula que ha disputat el seu equip, el Club Natació Sabadell, davant de l'Hortitec Alzira.

El primer equip del CN Sabadell ha hagut de recórrer al jove palista després de la baixa d'un jugador per coronavirus i en no poder comptar diumenge amb cap recanvi de jugadors dels equips de Primera, Segona i Tercera Nacional que ja havien actuat dissabte.

Per evitar que l'equip perdés per incompareixença, el club va contactar amb el noi, que complia els requisits de tenir llicència i també estar a les instal·lacions de Can Llong (Sabadell) en aquells moments.

El benjamí, número 3 de Catalunya en la seva categoria, ha jugat dos partits. El CN Sabadell ha perdut per 2-4 contra l'Alzira, que ja l'havia derrotat per 5-1 a l'enfrontament de la primera volta.

Quim Barberà, que pertany a una família de jugadors de tenis de taula, com el seu pare, Joan Barberà Petit, ja va debutar l'any passat a Primera Divisió, en un partit en què va jugar amb el seu germà gran, Joan.

Anar al contingut