El CN Barcelona acaba primer del seu grup de la Lliga de Campions (@nataciocat)
waterpolo

El CN Barcelona acaba primer del seu grup de la Champions malgrat perdre davant l'Steaua (8-7)

El CN Barcelona acompanyarà el CN Terrassa en la segona ronda classificatòria, per a la qual els egarencs ja estaven classificats

Meritxell CarlesActualitzat

El CN Barcelona ha finalitzat en primera posició del grup B de la primera ronda classificatòria de la Lliga de Campions de waterpolo malgrat perdre (8-7) aquest diumenge, en l'última jornada, davant l'Steaua Bucarest a la piscina Nova Escullera de Barcelona.

Els romanesos s'han emportat un partit igualat que s'ha decidit en l'últim quart després de donar la volta al marcador amb un parcial de 3-1; tot després que Sam Van der Burg donés l'últim avantatge als catalans amb el 5-6, a falta de set minuts.

Un gol de Mihnea Gheorghe, a 1:04 del final, ha decidit un xoc en què l'equip de Toni Esteller mai no ha aconseguit tenir un avantatge superior a un gol. Al descans s'ha arribat amb 2-3 després que l'exjugador de l'Steaua, Adrià Delgado, marqués l'únic gol del segon període.

L'Steaua s'ha posat pel davant després del descans després de dos gols de Tudor Fulea (4-3), al que han respost Víctor Flores i Adrià Delgado per fer que el CN Barcelona acabés pel davant (4-5) en un últim quart en el que els romanesos van ser millors.

El CN Barcelona acompanyarà al Terrassa en la segona ronda classificatòria, per a la que els egarencs ja estaven classificats. Es jugarà del 13 al 15 de setembre.

També s'han classificat els equips russos del Sintez Kazan i Dinamo Moscou; els romanesos de l'Steaua de Bucarest i el Digi Oradea, i els serbis de l'Estrella Roja de Belgrad i el VK Sabac i el Pays d'Aix francès.