Vinicius Eutrópio, de 51 anys, ja va dirigir el Chapecoense el 2015
Futbol internacional

El Chapecoense nomena Vinicius Eutrópio com a nou entrenador de l'equip brasiler

Vinicius Eutrópio serà el susbtitut de Vagner Mancini a la banqueta del conjunt brasiler, pròxim rival del FC Barcelona al Trofeu Joan Gamper

Actualitzat

El Chapecoense, pròxim rival del FC Barcelona al Trofeu Joan Gamper, ha anunciat aquest dijous la contractació de Vinicius Eutrópio com a nou entrenador de l'equip brasiler, després de la destitució dimarts de Vágner Mancini, l'encarregat de reconstruir la plantilla després del tràgic accident aeri a finals de l'any passat a Colòmbia.
   
Eutrópio, de 51 anys, ja va dirigir el Chapecoense al 2015 i es trobava sense equip després de ser acomiadat del Santa Cruz de Recife, equip de la segona divisió brasilera, el 10 de juny.
   
Com a entrenador, l'exfutbolista va dirigir també equips com el Fluminense de Rio de Janeiro, el Figueirense de Florianópolis, Ponte Preta de Campinas i Amèrica de Belo Horizonte al Brasil, així com l'Estoril portuguès i l'Al-Ittihad Kalba dels Emirats Àrabs. El debut d'Eutrópio serà aquest diumenge a casa davant de l'Atlético Paranaense, en partit corresponent al campionat brasiler.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut