Carles Pérez serà nou jugador del Celta, després d'un pas discret per la Roma
Carles Pérez serà nou jugador del Celta, després d'un pas discret per la Roma
futbol

El Celta fa realitat la cessió de l'exblaugrana Carles Pérez

El granollerí es retrobarà amb Óscar Mingueza al club gallec, on arriba cedit sense opció de compra obligatòria

Redacció Esport3Actualitzat

Feia dies que el Celta buscava un jugador per tapar la baixa de Brais Méndez, venut a la Reial Societat per 14 milions d'euros, i l'ha trobat en la figura del davanter Carles Pérez. El de Granollers jugarà a Balaídos una temporada cedit per la Roma, que no ha pogut aconseguir que el club gallec accedís a quedar-se amb una opció de compra obligatòria.

Pérez, un futbolista desitjat pel tècnic Eduardo "Chacho" Coudet des del passat mercat d'hivern, es retrobarà a Vigo amb Óscar Mingueza, al costat de qui va guanyar l'última Youth League del Barça (2018). Ambdós van ser titulars a la final contra el Chelsea juvenil (0-3), en un equip entrenat per García Pimienta on brillaven noms com Abel Ruiz, Alejandro Marqués o Riqui Puig.

El nou "celtinha" torna a la Lliga espanyola, on el va fer debutar Ernesto Valverde un 19 de maig del 2019 en un Eibar-Barça que tancava la competició. Amb el primer equip barcelonista va disputar estones en 12 partits oficials i va poder celebrar 2 gols.

Després de tres temporades amb xifres discretes a la capital italiana, tot apunta que el cap de setmana que ve hi serà contra l'Espanyol. 

 
Anar al contingut