Imatge d'arxiu dels jugadors del Catgas
Futbol Sala

El Catgas Energia perd a la pista del Ríos Renovables de Saragossa amb un gol cinc segons abans del final (4-3)

Cruel desenllaç per a l'equip català en un partit molt igualat

El Catgas Energia no ha pogut tancar la primera volta amb un triomf. L'equip de Santa Coloma de Gramenet ha perdut per 4-3 en la seva visita a la pista del Ríos Renovables de Saragossa, en un partit igualat fins el final. El porter Cristian, després de cinc setmanes de baixa, ha tornat al cinc titular de l'equip català.

Anás ha avançat l'equip aragonès, però els catalans s'han fet amb la iniciativa gràcies a dos gols en un minut, el 12, obra de Javi Rodríguez i Ximbinha. A 5 minuts del descans, però, Adri Ortego ha empatat a 2.

El marcador no s'ha mogut durant els primers 15 minuts de la primera part. El Catgas, ambiciós, ha començat a atacar amb porter-jugador. Richi Felipe ha fet el 3-2 pels de casa, i tot seguit Ximbinha ha tornat a empatar. El gol de Nano Modrego que ha donat la victòria al Ríos Renovables ha arribat en el xut d'un doble penal a 5 segons del final.