Futbol Sala

El FC Barcelona Lassa goleja el Gran Canària, però acaba la primera volta de la Lliga segon de la classificació (9-2)

Els blaugrana necessitaven guanyar, però també que el Movistar Inter perdés el seu partit per ser el primer cap de sèrie de la Copa

Daniel AlentoActualitzat

El Gran Canària, penúltim classificat de la LNFS, és l'equip més golejat de la categoria amb moltíssima diferència. Al Palau Blaugrana, davant del FC Barcelona Lassa, no s'ha pogut escapar d'encaixar una golejada (9-2). Aquest resultat, però, no ha servit als blaugrana per acabar primers la primera volta, ja que el líder, el Movistar Inter, ha guanyat el seu partit a la pista del Llevant.

Joselito ha obert el marcador pels de casa ben aviat, però els canaris s'han sortit del guió previst amb dos gols, un en pròpia porta de Dyego en un córner en el minut 10 i un altre d'Ivan Gonfaus dos minuts més tard. Joselito, amb dos gols en 60 segons, ha retornat la tranquil·litat als d'Andreu Plaza. Al descans el marcador era de 5-2 després de 2 gols de Mario Rivillos.

A la segona meitat Adolfo ha fet el 6-2 amb l'orella, rematant una centrada de Leo Santana que no s'esperava. Sergio Lozano ha aconseguit el primer gol de la temporada, el primer des que va reaparèixer de la seva llarga lesió que a més era el 200 de la seva carrera. Diego ha esmenat el 0-1 fet accidentalment a la primera part amb el 8-2. A 2 minuts del final Joselito ha firmat el seu quart gol de la nit, dotzè del seu compte, i ha superat Ferrao com a màxim golejador de l'equip.