Joan Mir també ha guanyat a Sepang (@motogp)
Moto GP

El campió del món de Moto3 Joan Mir s'ha adjudicat el GP de Malàisia sortint des de la "pole"

El pilot mallorquí ha dominat la carrera, al davant de Martín i Bastianini, i està a un triomf d'aconseguir l'històric rècord en categoria petita de Rossi del 1997

Actualitzat

Joan Mir, que ja va aconseguir guanyar el campionat a Austràlia, no s'ha relaxat aquest cap de setmana i s'ha apuntat una nova victòria, aquest cap de setmana a Sepang en el GP de Moto3. El pilot de Palma, que sortia des de la "pole", ha travessat la línia d'arribada davant d'Aarón Canet i de Marcos Ramírez. 

Amb la de Malàisia, Mir ja ha guanyat deu curses aquesta temporada. L'onzena, que podria caure en el GP de València, establiria un nou rècord, que té a les seves mans des del 1997 Valentino Rossi. 

La gestió del desgast del pneumàtic del darrere ha estat clau a Sepang i Mir ha donat una lliçó quan a tres voltes per al final li ha tret mig segon als seus dos rivals, que no han pogut atrapar-lo. Martín s'ha apuntat el segon lloc gràcies a un avançament en el revolt 15 de l'últim gir sobre Bastianini.

Fenati s'ha assegurat el subcampionat amb la setena plaça; Canet, vuitè, es jugarà la tercera posició al Mundial amb Jorge Martín (només els separen 21 punts).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut