Moto GP

Dovizioso s'imposa a Malàisia i posposa les aspiracions de guanyar el títol de Marc Márquez fins al GP de València

El pilot italià, màxim rival de Márquez, s'ha imposat a Sepang i el de Cervera haurà d'esperar a València per poder certificar el títol de campió de Moto GP

Actualitzat

Marc Márquez no ha pogut revalidar aquest diumenge el títol de campió del món de MotoGP a Malàisia. I és que Andrea Dovizioso s'ha imposat a Sepang amb una cursa impecable i molt tensa. Jorge Lorenzo i Zarco l'han seguit al podi. Marc Márquez, que sortia des de la setena plaça, ha fet una gran sortida però no ha pogut passar de la quarta plaça a Malàisia. La cursa s'ha disputat amb l'asfalt mullat perquè ha començat a ploure al final de la cursa de Moto2.

Dovizioso s'ha col·locat primer a quatre voltes del final, i ha superat el seu company d'equip Jorge Lorenzo. S'ha parlat molt de la possibilitat que aquest avançament hagi estat marcat per les ordres d'equip però Lorenzo no ho ha volgut ni confirmar ni desmentir al final de la cursa. El pilot de Cervera ha mantingut el ritme de cursa fins al final però no ha pogut fer la segona plaça que li hagués donat el títo; Márquez ha acabat quart.

El Mundial, per tant, es decidirà d'aquí a quinze dies a València. Márquez i Dovizioso estan separats per 21 punts i el de Cervera, per ser campió en té prou de ser onzè. 

Així ha rebut l'equip de Repsol a Marc Márquez:

 



 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut