Copa

El Betis i la Reial Societat empaten en l'anada dels vuitens de final de Copa (0-0)

L'àrbitre ha anul·lat un gol al Betis per fora de joc de Sanabria. La bona actuació dels dos porters ha estat clau per deixar l'eliminatòria oberta per al partit de tornada a Anoeta.

Empat sense gols al Benito Villamarín en el partit d'anada dels vuitens de final de Copa entre el Betis i la Reial Societat. El conjunt andalús ha disposat de les millors oportunitats però l'excel·lent actuació dels dos porters, Rulli i Joel, ha acabat deixant el 0-0 en el marcador.

Al minut 20, l'àrbitre ha anul·lat un gol de Joaquín per fora de joc de Sanabria. Del costat de la Reial Societat, més replegada al darrere, l'ocasió més clara no ha arribat fins al minut 74, quan el porter bètic, Joel, ha tret una mà providencial per rebutjar l'un contra un amb Juanmi.

Amb aquest resultat, el bitllet per als quarts de final de Copa es decidirà la propera setmana a Anoeta en una eliminatòria completament oberta.