Un nou títol, tot i que oficiós, per a en Pep. (Foto: Reuters)
Futbol

El Bayern volarà cap al Mundial de Clubs amb el títol de campió d'hivern a la maleta

El Bayern de Munic ha aconseguit matemàticament el títol honorífic de campió d'hivern de la Bundesliga. L'equip que dirigeix Pep Guardiola ha derrotat l'Hamburg aquest dissabte per 3 a 1. A l'equip que dirigeix Pep Guardiola ja no li caldria guanyar el partit que ha estat ajornat pel compromís que té al Marroc els pròxims dies, en el mundialet de clubs.

Actualitzat

El Bayern de Munic ha aconseguit matemàticament el títol honorífic de campió d'hivern de la Bundesliga. L'equip que dirigeix Pep Guardiola ha derrotat l'Hamburg aquest dissabte a l'Allianz Arena per 3 a 1, amb gols de Mario Mandzukic, Mario Götze i Xerdhan Shaqiri. Per la part visitant ha marcat Pierre Lassoga.

Als bavaresos els queda encara un partit de la primera volta per disputar, contra l'Stuttgart, que ha estat ajornat pel compromís que l'actual campió d'Europa té al Marroc els pròxims dies, en el mundialet de clubs.

El principal perseguidor del Bayern és el Bayer Leverkusen, que, si aquest diumenge s'imposa a l'Eintracht Frankfurt, se situarà a quatre punts, ja insalvables quan només en queden tres per disputar abans de l'equador de la lliga.

Els Bayern ja fa les maletes per volar a Agadir, on dimarts 17 debutarà en el Mundial de Clubs de la FIFA. El rival en les semifinals serà el Guangzhou Evergrande xinès, que ha eliminat en quarts l'Al-Ahly del Caire per 2 a 0.

Anar al contingut