Els jugadors del Bayern celebren el gol de Pizarro a Torí que segellava el pas a les semifinals de l'equip bavarès. (Foto: Reuters)
Futbol

El Bayern, una màquina de fer futbol que espera rebre Guardiola com a campió d'Europa

​El Bayern de Munic acaba de proclamar-se com el campió més prematur de la Bundesliga. Amb aquesta sola dada ja s'explica el seu potencial. El futur equip de Josep Guardiola és ara mateix un conjunt molt sòlid que manté l'espina clavada de la passada final de la Champions, perduda davant el Chelsea a Munic en els últims instants.

Actualitzat
El Bayern de Munic acaba de proclamar-se com el campió més prematur de la Bundesliga. Amb aquesta sola dada ja s'explica el seu potencial. El futur equip de Josep Guardiola és ara mateix un conjunt molt sòlid que manté l'espina clavada de la passada final de la Champions, perduda davant el Chelsea a Munic en els últims instants.

L'últim enfrontament entre els dos equips a la Lliga de Campions va se precisament amb el tècnic bagenc a la banqueta, als quarts de final de la temporada 2008-09. Aleshores el Barça va golejar al Camp Nou (4-0, amb dos gols de Messi, un d'Eto'o i un altre d'Henry) i a la tornada a l'Allianz Arena, un gol de Keita va donar l'empat als blaugranes (1-1).

El Bayern de Munic és un equip molt complet en totes les seves línies, que ha millorat en solidesa ofensiva respecte a l'any passat amb l'arribada de Dante i Javi Martínez aquest estiu. Els seus cracs són coneguts de sobres: Neure, Lahm, Schweinsteiger, Ribéry, Robben.

De cara al partit d'anada de les semifinals, el Bayern perd el seu golejador, el croat Mario Mandzukic, per sanció. Però a la recambra hi té altres golejadors acreditats, com el peruà Claudio Pizarro o l'alemany Mario Gómez. Una altra baixa sensible és la del migcampista Toni Kroos, que es va lesionar en els vuitens de final i si arriba a les semifinals serà molt just de forma.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut