Xevi Pujol i Jordi Serracanta durant la seva compareixença
Xevi Pujol i Jordi Serracanta durant la seva compareixença
Bàsquet

El Baxi Manresa fitxarà dos pivots i un base

Jordi Serracanta, president executiu, i Xevi Pujol, director esportiu, analitzen la situació esportiva del Baxi Manresa i envien un missatge de compromís i esperança

Actualitzat

La lesió de Babatunde Olumuyiwa i la marxa de Justin Hamilton són els factors que han condicionat i descompensat el joc interior del Baxi Manresa en aquest inici de temporada. Serracanta i Pujol han expressat la seva preocupació per la situació esportiva de l'equip, però alhora confien en la reconstrucció del projecte. A banda del fitxatge de Jake Layman, el Baxi contractarà dos pivots i un base. Xevi Pujol ha dit que necessiten un tercer base per complementar Dani Pérez i Dani García i que les operacions estan molt avançades.

"El que depèn de nosaltres ja està fet.  Són jugadors que estan en situació contractual amb altres clubs, han de rescindir els seus contractes. Tenim les operacions avançades, però encara no s'han tancat."

La setmana de finestres FIBA ha activat el mercat i les noves incorporacions del Baxi Manresa es podrien concretar la setmana vinent. Són jugadors que no venen dels Estats Units. Pujol ha confirmat que Marcus Lee marxarà i que hi hauran més sortides perquè volen una plantilla de 13 jugadors per a les dues competicions, ACB i Basketball Champions League.

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
Anar al contingut