Foto de família del Baxi Manresa (basquetmanresa.com)
Bàsquet

El Baxi Manresa es posa en marxa amb absències

L'equip bagenc, que té fins a set cares noves, intentarà repetir l'excel·lent campanya anterior

El Baxi Manresa ha arrencat oficialment la pretemporada amb l'absència de fins a quatre jugadors que estan amb les seves seleccions: l'escorta Brancou Badio, el pivot Justin Hamilton i els alers Juanpi Vaulet i Elias Valtonen. L'equip bagenc té un total de 13 jugadors, 7 de nous, per afrontar una nova temporada amb l'objectiu de repetir o fins i tot millorar l'excel·lent paper que va fer en la campanya anterior, quan va estar gran part de la temporada en les primeres posicions.

 

L'equip bagenc passa per una gran renovació, però el nou president, Jordi Serracanta, ha ressaltat l'entrega de l'afició:

"La campanya per captar nous abonats ens ha sorprès molt. Tenim més de 600 altes noves i més d'un 90% dels socis de la temporada anterior segueixen confiant en nosaltres. Són xifres històriques."

Pedro Martínez ha volgut posar un punt de cautela en parlar de les opcions de l'equip:

"Encara és molt d'hora per treure conclusions, hi ha moltes incògnites. No tenim quatre dels nostres jugadors i hem de veure com s'adapten els nous fitxatges. Hem de treballar molt, perquè el Manresa té una manera molt concreta de jugar, ni millor ni pitjor que les altres, però requereix una preparació prèvia important."

 

 

 

Anar al contingut