Velimir Perasovic, en una imatge recent (EFE)
Bàsquet

El Baskonia anuncia la destitució de Velimir Perasovic

La derrota contra el Reial Madrid a la Lliga ha acabat sent el detonant per tancar la tercera etapa del croat a la banqueta baskonista. El català Josep Maria Berrocal en pren el relleu.

Actualitzat

El Kirolbet Baskonia ha anunciat aquest divendres la destitució del seu tècnic, Velimir Perasovic arran dels últims mals resultats de l'equip vitorià. Josep Maria Berrocal, fins ara ajudant del croat, assumirà la direcció de l'equip. Perasovic, tota una institució a l'equip baskonista, ha estat acomiadat per part del club amb un "agraïment pel seu treball i professionalitat i li desitgem la millor sort en el pla personal i professional". 

"Entenc que l'equip necessita un canvi i desitjo de tot cor que tot vagi bé", ha manifestat el croat per tancar la seva quarta etapa al Baskonia, la tercera com entrenador. 

El Baskonia és actualment l'onzè classificat a la Lliga Endesa amb 7 victòries i 6 derrotes, mentre a l'Eurolliga encara està pitjor: és el 13è classificat de 18 equips amb 6 victòries en 15 partits. La derrota contra el Reial Madrid (55-77) d'aquest dijous, ha acabat sent la gota que ha fet vessar el got. 

 

 
   
ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut