Campazzo bota la pilota defensat per Henry (EFE)
Eurolliga

El Madrid escombra el Baskonia a domicili i el València Basket perd a Milà

De la mà de Jordan Mickey, autor de 15 punts, i de Rudy Fernández, amb 12, els blancs es mantenen instal·lats en la part alta de la classificació amb 12 victòries i tres derrotes

El Reial Madrid ha sumat una còmoda victòria a la pista del Baskonia per 55 a 77 en partit corresponent a la 15a jornada de l'Eurolliga. L'equip blanc ha portat la iniciativa des del primer quart, i al descans el partit semblava més que sentenciat, amb un 29 a 45 a favor de l'equip de Pablo Laso. De la mà de Jordan Mickey, autor de 15 punts, i de Rudy Fernández, que n'ha fet 12, el Madrid ha controlat el partit fins al final i acaba l'any instal·lat en les posicions capdavanteres, amb 12 victòries i tres derrotes.

El València cau a la pista de l'Armani Milà (78-71)

Derrota del València Basket, que ha caigut a la pista de l'Armani de Milà per 78 a 71. La primera part ha estat molt igualada, tant que al descans el marcador era d'empat a 43. Però en el tercer quart l'equip italià ha posat la directa i ha agafat 9 punts d'avantatge. El València ha lluitat fins al final, però ha acabat perdent per 7 punts de diferència i continua fora de la zona del play-off, amb un balanç de 6 victòries i 9 derrotes. Bojan Dubljevic, amb 20 punts, ha estat el jugador més entonat de l'equip valencià.