L'Atlètic Barceloneta, campió de Copa
Waterpolo

El Barceloneta enfonsa també el Mediterrani (12-2) i es proclama campió de Copa

L'Atlètic Barceloneta ha guanyat la setena Copa del Rei de waterpolo consecutiva en derrotar per 12 a 2 el Mediterrani. Vuit jugadors del club mariner han vist porteria en la final celebrada aquest migdia a la piscina Joan Serra de Mataró

Francesc SòriaActualitzat

El Mediterrani ha sortit amb l'objectiu de defensar-se, amb dents i ungles, del potencial ofensiu del gran favorit, l'Atlètic Barceloneta, que té 11 internacionals a les seves files i està construït per lluitar en la màxima competició europea. Martín ha tornat a deixar a la banqueta Dani López Pinedo i ha apostat pel jove Miqui Linares sota els pals.

A l'altre costat, Ramón Santís, el veterà porter del Medi, ha brillat en els primers minuts parant algun xut que era mig gol. Tot i això, el primer quart s'ha acabat amb un golàs de Blai Mallarach i 2 a 0 en l'electrònic per als mariners.

El Barceloneta, com en les semifinals, ha estat una piconadora en defensa. La seva intensitat defensiva és un mur per a la resta d'equips a Espanya. Amb aquest panorama, la final ja estava sentenciada en el descans (6-0). De fet, el primer gol del conjunt del barri de Sants no ha arribat fins al tercer quart, quan ja perdia per 8 a 0, amb una diana, obra de Guillem Garcia.

Al final del tercer quart, 9 a 1. Missió impossible per al Mediterrani que tornava a una final de Copa, 23 anys després. Blai Mallarach, amb tres gols, ha estat el màxim anotador de la final. El seu equip ha estat coral en atac amb fins a vuit golejadors diferents. Amb el 12 a 2 definitiu, el Barceloneta aconsegueix la quinzena Copa del Rei a les seves vitrines. És qui més en té. El segueix el CN Barcelona amb 8.