El CN Barcelona i l'Atlètic Barceloneta s'han classificat per a les semifinals de la Copa
Waterpolo

CN Barcelona - Atlètic Barceloneta i CE Mediterrani - CN Mataró, semifinals de la Copa

Els de Toni Esteller s'han desfet del Canoe, mentre que els mariners s'han imposat al CN Terrassa. El Mediterrani, per la seva banda, ha deixat fora l'Astralpool CN Sabadell i el conjunt amfitrió ha guanyat contra el CN Sant Andreu

El CN Barcelona s'ha imposat al Canoe (8-9) en els quarts de final de la Copa masculina de waterpolo. Ha sigut un partit disputat que no s'ha decidit fins al darrer sospir de la tanda de penals. Els de Toni Esteller han anat a remolc al llarg del duel, però sense despenjar-se i, just abans del final, Adrià Delgado ha aconseguit fer l'empat a 5 transformant un penal que ha fet que l'eliminatòria es decidís en una tanda de penes màximes.

El CN Atlètic Barceloneta deixa fora de combat el CN Terrassa (10-4)

Els mariners s'han imposat al conjunt vallesà, que ha plantat cara fins al darrer quart quan l'Atlètic Barceloneta ha pitjat l'accelerador i ha trencat definitivament el partit. Estel·lar feina sota els pals per part dels porters dels dos equips, Dani López-Pinedo i Iñaki Aguilar, que, en el tercer quart, han aconseguit no encaixar cap gol. En l'últim període, però, els de Chus Martín han sentenciat amb el definitiu 10-4.

El CE Mediterrani tomba l'Astralpool CN Sabadell (9-7)

El Mediterrani ha doblegat el Sabadell i s'emporta el penúltim bitllet per a les semifinals de la Copa. Partit igualat irregular que ha tingut moments de clar domini dels de Jahzeel Martínez i moments en què semblava que els de Quim Colet tenien la remuntada a tocar. 8-7, a vuit minuts del final. Marc Minguell ha sentenciat a les acaballes del matx.

El CN Mataró, últim semifinalista

En l'últim partit de quarts de final, el Quadis CN Mataró, l'equip amfitrió de la competició, s'ha classificat per a les semifinals en imposar-se al CN Sant Andreu per 7 a 5 en un dels emparellaments més igualats. El cinquè classificat de la Lliga s'ha desfet del sisè i ara s'enfrontarà al CE Mediterrani en la segona semifinal, que el canal Esport3 oferirà en diferit a partir de les 16.15. Abans, en directe a partir de les 11.30 del matí, es disputarà la primera semifinal entre el CN Barcelona i el CN Atlètic Barceloneta.