Els jugadors del Barça han fet un últim entrenament al Palau abans de viatjar a Atenes (@FCBbasket)
Eurolliga

El Barça vol trencar una ratxa de cinc anys sense guanyar a la pista del Panathinaikos

Svetislav Pesic ha volgut girar full de la derrota contra el València Basket als quarts de la Copa i s'ha centrat en l'exigent duel contra l'equip grec

Actualitzat

El Barça de bàsquet ha marxat aquest dijous cap a Atenes per jugar el partit d'Eurolliga a la complicada pista del Panathinaikos. Abans, Svetislav Pesic ha dirigit una última sessió d'entrenament al Palau amb les baixes de Thomas Heurtel i Kevin Pangos.

Després del fracàs a la Copa, els blaugranes afronten el partit amb la idea de distanciar un rival perillós, que en aquests moments té quatre victòries menys que el Barça en la classificació. El partit és gairebé un repte per al Barça, que fa cinc anys que no guanya a l'OAKA d'Atenes. El tècnic serbi ha volgut girar full de la derrota contra el València Basket als quarts de la Copa i s'ha centrat en l'exigent duel contra el Panathinaikos.

"Serà un partit molt exigent contra un gran equip que té un excel·lent balanç entre el seu joc exterior i interior i de què tothom sap el que representa jugar contra ells al seu pavelló. Té jugadors de gran experiència, que han guanyat molts títols en la seva carrera, amb molts nord-americans que li donen poder físic i amb jugadors alts en el joc interior"

Anar al contingut